HAR DU VÆRET SÅ UHELDIG AT FÅ ØDELAGT BILRUDEN?

Hos Autoskadecenteret tilbyder vi professionel bilrude udskiftning

Kan stenslaget ikke repareres, eller er din bilrude meget slidt, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi har over 40 års erfaring med rudeskift til alle bilmærker. Når vi står for rudeskift af din bil, bruger vi udelukkende originale produkter fra velkendte og kvalitetsorienteret producenter.

Få et klart udsyn med en ny bilrude

Hvis din bil har en glasskade på forruden, der er mere omfattende og er en reparation ikke tilstrækkelig, kan du roligt overlade udskiftningen af forruden til os. Alle vores teknikere er veluddannede, hvorfor vi garanterer faglighed i højsædet, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet bliver gjort til perfektion.

Er bilruden derimod totalskadet, så du hverken kan køre frem eller tilbage til værkstedet, tilbyder vi at hente bilen og køre dig hjem igen. En smadret bilrude er en meget alvorlig glasskade for din bil. Uanset hvilken rude i din bil, der er totalskadet, kan vi hjælpe dig. Vi udskifter både forruder, bagruder og sideruder i alle slags biler, uanset mærke og årgang.

Få et tilbud på rudeskift

Uanset hvilken bil du kører, så kan vi håndtere en udskiftning af forruden, bagruden samt sideruderne når det er nødvendigt. Hos Autoskadecenteret klarer vi nemlig alle bilmærker og årgange. Du kan kontakte os på telefon 48 19 76 00 eller e-mail infoskade@gmail.com, hvor vi sammen kan tage en uforpligtende snak omkring udskiftning af bilruden.

© Copyright - Autoskadecenteret