HAR DU VÆRET SÅ UHELDIG AT FÅ BULER I BILEN?

Har du været så uheldig at få buler i bilen?

Hos Autoskadecenteret kan vi hjælpe dig med reparation af alt fra ridser i lakken til bilkabuler og større skader på bilens karrosseri. Vi har hjulpet erhverv og private i over 25 år med professionel reparation af buler i bilen. Du kan trygt kontakte os for hjælp, hvis uheldet er ude. Vi reparerer alle bilmærker og samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Reparation af buler i bilen

Vi tilser gerne din skade og giver dig et gratis tilbud på reparation af buler i bilen, uanset størrelse. Da vi ved hvor irriterende det kan være at skulle undvære sin bil tilbyder vi i forbindelse med forsikringsskader en lånebil.

Vores høje krav og standarder til vores medarbejdere sikrer dig og din bil den bedste oplevelse fra start til slut. Når du vælger Autoskadecenteret til at stå for reparation af buler i bilen, kan du være sikker på et flot resultat, så du igen kan blive godt kørende.

Snakken er uforpligtende og tilbuddet er gratis

Skal du have udført en mere omfattende opretning af buler, tilser vi gerne din skade og giver dig et uforpligtende tilbud på reparation, såfremt skaden ikke dækkes af dit forsikringsselskab. Du skal være velkommen til at ringe på telefon 48 19 76 00 eller e-mail infoskade@gmail.com for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med reparation af buler i bilen.

© Copyright - Autoskadecenteret