HAR DU VÆRET SÅ UHELDIG AT FÅ BULER I BILEN?

Opretning af buler i bilen

Hos Autoskadecenteret klarer vi både store og små opretning af buler – alt fra bilkabuler til større autoskader. Vi har stor erfaring med opretning og tilpasning ved både små og store skader. Så har uheldet været ude og din bil har fået buler eller andre skader, skal du være velkommen til at kontakte os.

Vi klarer enhver bule i bilen

Som professionelt pladeværksted, har vi mere end 40 års erfaring med opretning af buler i bilen. Ved opretning af små, bløde buler, hvor lakken ikke er skadet, kan reparationen ofte foretages med No Paint metoden, som er billigere end traditionelt pladearbejde. Alle vores reparationer udføres af vores dygtige medarbejder, som alle har ekspertise inden for opretning af buler.

Indhent et gratis tilbud på opretning af buler

Er bilen skadet og skal der udføres en mere omfattende udretning af buler, tager vi med glæde et kig på din skade og giver dig et uforpligtende tilbud på reparationen, såfremt skaden ikke dækkes af dit forsikringsselskab.

Du kan kontakte os på telefon 48 19 76 00 eller e-mail infoskade@gmail.com. Så aftaler vi en tid som passer dig, så du kan slippe af med bulen og blive godt kørende igen.

© Copyright - Autoskadecenteret
VI holder ferielukket i uge 29 og 30. Vi er tilbage igen i uge 31 - mandag d. 29 Juli.
+ +